Top Banner
Liverpool houdt stand bij City ------------- Djokovic volgt Murray met afmelding ------------- Feyenoord neemt lastige horde in Friesland ------------- Barça klopt gedecimeerd Valencia ------------- LSO uitslagen 19 maart 2017
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
dinsdag, 24 mei 2016 07:14

Ronaldo 'honderd procent fit' voor Champions League-finale

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo ondervindt in de voorbereiding op de Champions League-finale tegen Atlético Madrid van zaterdag geen last meer van blessures. De aanvaller van Real Madrid moest vorige maand nog enkele wedstrijden missen door een dijbeenblessure.

"Ronaldo is honderd procent fit, hij zal zaterdag geen problemen ondervinden", zei trainer Zinedine Zidane van De Koninklijke vandaag tijdens een persconferentie. De Portugees werd anderhalve week geleden in het laatste competitieduel met Deportivo La Coruña nog uit voorzorg gewisseld.

Zidane wilde zijn ploeg niet als favoriet bestempelen voor de overwinning in de Champions League-finale. "We hebben ons goed voorbereid en zijn vol vertrouwen, maar als de scheidsrechter voor het eerst fluit, hebben beide teams vijftig procent kans om te winnen."

Real moet het in de eindstrijd wel zonder Raphaël Varane stellen. De Franse verdediger kampt met een kwetsuur aan zijn bovenbeen. Alvaro Arbeloa en James Rodriguez zijn op de weg terug nadat beide spelers door blessures enkele trainingen moesten overslaan.

Copyright © 2016 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 189 keer Laatst aangepast op dinsdag, 24 mei 2016 07:20
Marsosur