Top Banner
Liverpool houdt stand bij City ------------- Djokovic volgt Murray met afmelding ------------- Feyenoord neemt lastige horde in Friesland ------------- Barça klopt gedecimeerd Valencia ------------- LSO uitslagen 19 maart 2017
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
dinsdag, 26 juli 2016 19:23

Ajax moet vol aan de bak in return tegen PAOK

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
PAOK vs. Ajax PAOK vs. Ajax

Ajax zal nog een stevige klus krijgen om de play-offs van de Champions League te bereiken. In de heenwedstrijd tegen PAOK Saloniki speelden de Amsterdammers in eigen huis met 1-1 gelijk. Het doelpunt van PAOK kwam tot stand na een fout van Cillessen.

De Ajax doelman verliet zonder reden zijn doel. Djalma Campos profiteerde van het geklungel van de goalie en schoot zijn ploeg vanuit een moeilijke positie op voorsprong. Na de goal van Campos kreeg Stefanos Athanasiadis nog een grote mogelijkheid om de score te verdubbelen, maar zijn schot vloog over het doel. Voor het Griekse doelpunt viel, leek Kasper Dolberg Ajax op voorsprong te brengen.

De 18-jarige Deen zag zijn treffer echter wegens vermeend gelijkspel geannuleerd worden.Dolberg kreeg de beloning voor zijn sterke spel toen hij in de tweede helft keeper Glykos met een afstandsschot kansloos liet. Beide ploegen hadden nadien nogmaals kunnen scoren, maar de 1-1 bleef op het scorebord staan.

Copyright © 2016 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

Lees 212 keer
Marsosur